Zielsreis - Absoluut innerlijke rust - Mana Begeleiding

De Zielsreis om terug te komen in de kracht van je bestaan

Emoties en blokkades loslaten met Plantmedicijn

Plantmedicijn, de liaan van de ziel

Plantmedicijn maakt het mogelijk om in contact te komen met je ziel, je onderbewustzijn geven op hun eigen bijzondere manier inzicht in wat actief is in jou. Zoals bijvoorbeeld
gedachten, gevoelens, emoties, conditioneringen en overtuigingen die je belemmeren om vanuit je hart te leven.

Plantmedicijn is een medicijn uit het amazone gebied en betekent liaan van de ziel. Inheemse stammen gebruiken het als de basis van hun geneeskunde. Zij geloven dat plantmedicijn het lichaam reinigt (je ziel) en fysieke ongemakken en psychische klachten verhelpt.

Herken jij één van de volgende punten:

Sjamanen noemen plantmedicijn de stervensplant

Door het gebruik van plantmedicijn ga je een ego-dissolutie ervaren. Dit betekent dat je je niet meer verbonden voelt me het individu, het ik/ego, maar je onderdeel voelt van het universum, van het geheel.  Sjamanen noemen plantmedicijn de stervensplant, ze zeggen dat het ego sterft en dat alles wat je ego altijd heeft geloofd en gedacht wegvalt.

De zielsreis: de weg terug naar jezelf

De zielsreis is een spirituele ervaring waarbij je leert emotie en blokkades te verwijderen en los te laten. Hierdoor ervaar je wie je werkelijk bent en kom je terug in de kracht van jouw bestaan. Zo krijg je helder in beeld wie je werkelijk wilt zijn.

Ook worden er spirituele zintuigen ontwaakt. Door middel van visioenen zie je wie je voorouders zijn en kun je jouw vorige leven ervaren. Zo kom je bij de roots van jouw bestaan.

Loslaten

Leer emotie en blokkades los te laten en te verwijderen.

Helderheid

Ervaar wie je werkelijk bent vanuit jouw hart .

Visioenen

Ervaar visioenen over jouw bestaan.

Innerlijke rust

Tijdens de zielsreis ervaar je dat je jeugd bedoeld is als levensles voor het bestaan wie je nu bent. Na deze reis ervaar jij:

Hoe werkt de Zielsreis?

De ceremonie duurt gemiddeld 6 tot uiterlijk 10 uur, verschilt per persoon en de hoeveelheid stukjes plantmedicijn dat je eet. Je eet het plantmedicijn chocolade onder mijn begeleiding.

De zielsreizen vinden plaats in mijn praktijk aan de Dorpsstraat 691 Noord-Scharwoude

1. Energie reinigen

Jouw energie en die van de ruimte wordt gereinigd met witte Salie en palo santo hout.

2. Sjamanisme kaarten

Er wordt een Sjamanisme kaart getrokken en deze bespreken we.

3. Zielsreis

Is een reis waar visioenen gezien kunnen worden, stemmen gehoord kunnen worden en de ruimte anders kan worden waargenomen.

Plantmedicijn chocolade

Met het plantmedicijn maak je een reis die start door het eten van chocoladestukjes. De chocolade is voorzien van 20 soorten kruiden die uit de sjamanen cultuur komt. Het is een krachtig middel die voorbij het neurosysteem gaat en dieper tot de kern komt van onze denkwijzen. 

Je waarneming wordt anders en scherper, je krijgt visioenen vanuit je verleden die nog verwerking nodig hebben en de sjamanen begeleiden je tot de diepte van de reis die ervaren mag worden.

Eigenaresse Mana Begeleiding

Over Mirella

Mana betekent ‘kracht’ in het Hawaïaans en ‘aarden’ in het Huni Kuin, precies de 2 elementen waar ik in 2020 naar op zoek was! Eind 2018 raakte mijn vader ernstig ziek en besloot ik te gelijker tijd te stoppen met een relatie van 17 jaar. Onze geliefde vader overleed begin 2019 en ik zat midden in een scheiding. Het werd mij allemaal even te veel en ik raakte in een burn-out terecht.

Voor rust besloot ik naar Ibiza te reizen. Daarna volgde ik online trainingen, meditaties, therapieën en nog veel meer. De oude pijnen en blokkades bleven echter naar boven komen. Het gevolg was dat ik mij niet 100% kon openstellen voor mijn nieuwe partner.

Begin 2020 kwam het plantmedicijn op mijn pad en beleefde ik mijn eerste zielsreis. Vanaf dat moment heb ik mij hier verder in verdiept. Ik ben letterlijk gaan aarden in mijn ware kracht. Daardoor heb ik pijnen, blokkades en oude patronen los mogen laten. Rust, liefde en een open hart ontving ik er voor terug. Ik gunde dit iedereen en was daarom gaan leren hoe ik anderen kon gaan helpen. 

Mijn praktijk kreeg de naam Mana omdat ik in 2020 voelde terug te willen komen in mijn kracht en te aarden in de bron van mijn bestaan. Beide elementen betekenen Mana, waar al eeuwen lang het prachtige plantmedicijn ritueel wordt gehouden.

Bij Mana-begeleiding kunt u terecht voor;
Neuro Coaching.
Massages.
Zielsreis met plantmedicijn.

Mijn missie in het leven is inspireren, handvatten geven en de juiste vragen stellen aan iedereen die bij Mana binnen komt zodat ze mogen helen, inzichten ontvangen en terug komen in zijn of haar waren kracht.

mirella-54-min

De ervaring van Gabriella

Een innerlijke reis. Voor de ceremonie zag ik de woorden en nu voel ik de woorden. Al heel lang had ik interesse voor de ceremonie, alleen laatst werd ik er écht door geroepen. Vond ik het spannend? Ja. Alleen ik wist ook dat als ik hier doorheen zou gaan het mij zoveel moois zal brengen. Mirella straalt rust, geduld en warmte uit waardoor je je gelijk op je gemak voelt bij haar. Zeker in deze kwetsbaarheid vind ik dat erg belangrijk. Voor dat ik het plantenmedicijn tot mij nam voelde ik al wat de intentie zou zijn. De kaart die ik trok liet het mij zien. Iets wat ik zo graag wilde, al een tijdje mee bezig was, ging nu écht gebeuren. Het mooie aan deze reis vond ik, dat wat je al zolang op bewust niveau doet, heelt het plantenmedicijn op onbewust niveau. Precies wat nodig is. Bij de reis zelf heb ik zoveel gevoeld en mogen ervaren. Intens, diep, warm, overgave, dankbaar en liefdevol zijn de woorden die ik hier bij voel. Ik heb vele trajecten mogen ervaren in mijn leven, alleen dit brengt je echt naar een volgend level. Erg waardevol! Je voelt echt van binnen wanneer je hier klaar voor bent. Ik gun ieder mens dit

Voor wie is de zielsreis geschikt?

Deze ceremonie is geschikt voor iedereen die voelt terug te willen komen in zijn kracht en de bron van zijn bestaan in het leven. Je bent klaar om de confrontatie aan te gaan.

Hoewel ik deze mooie ervaring met iedereen wil delen, vallen sommige mensen in een risicogroep. Daarom is deze zielreis niet geschikt als je:

ziel2

Klik op de link onder aan deze pagina genaamd "start met de zielsreis" om jouw ceremonie officieel te boeken. Letop, geef je gewenste datum van de hierboven genoemde datums door via de zielsreis aanvraag formulier hier onderaan de pagina. Heeft u via social media al met mij contact gehad dan is dat niet meer nodig om door te geven. Tot snel.

Start hier met jouw zielsreis

Ben jij er klaar voor om te ontvangen wat de planten jou te zeggen hebben, wie je werkelijk bent in je ziel als je individu (je ik/ego) even stil is en de ruimte geeft om te ervaren wat je mag zien en voelen, dat je weer in het licht mag leven, angsten verdwijnen en je uit je cocon komt en de vlinder mag zijn.

Prijs is inclusief, voeding, drinken, +- 6 a 8 uur begeleiding en het plantmedicijn.

Mail je na het boeken je gewenste datum door. De beschikbare datums staan op deze pagia vermeld.

€380 p.p.

Incl. BTW

Veelgestelde vragen

De zielsreis is geschikt voor iedereen die voelt terug te willen komen in zijn kracht en de bron van zijn bestaan in het leven. Je bent klaar om de confrontatie aan te gaan en wilt jouw blokkades loslaten.

De zielsreis is niet voor jou geschikt als:

  • je jonger dan 20 jaar bent
  • psychoses ervaart
  • een drugs en/of alcoholverslaving hebt of hier vatbaar voor bent.

De duur van deze reis verschilt per individu, maar ligt vaak tussen de 6 en 10 uur.

Onder begeleiding van mij zal de ceremonie plaatsvinden. We starten eerst met reiniging van de energie en trekken daarna Sjamanisme kaarten.

Vervolgens start je je reis door middel van het eten van 2 stukjes plantmedicijn chocolade: chocolade voorzien van 20 soorten kruiden die voorbij het neurosysteem gaat en dieper tot de kern komt van onze denkwijzen.

Neem gerust contact op (via onderstaand contactformulier). Samen kunnen we ontdekken of deze reis voor jou geschikt is.

De zielsreis vindt plaats in mijn praktijk:

Dorpstraat 691 Noord-Scharwoude

Zielsreis aanvraag formulier