Energetisch Cupping - Mana Begeleiding

Energetisch Cupping

cup rug 2

Cupping

Alles wordt in beweging gebracht omdat je met cuppen de huid vacuüm trekt en eigenlijk die verklevingen die daaronder zitten (niet alleen oppervlakkig maar ook zeker diep) lostrekt en bloed weer kan gaan stromen, er weer ruimte en zuurstof rijk bloed doorkomt. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en eindelijk wordt alles weer doorbloed en gevoed zodat alles wat opgeruimd moet worden kan afgevoerd worden.

Wat levert cuppen op.

Ik werk efficiënt en resultaat gericht. Geen lange behandelingen maar snel resultaat.

mana 2

Mirella vertelt.

Wat ik doe is voornamelijk energetisch cupping gecombineerd met manuele therapie. Daarnaast doe ik ook begeleidingen met voeding (voeding als medicijn), Chinese geneeskunst en healing op energetische werkwijzen met de elementen voelen en horen.

Ik heb een geheel eigen stijl ontwikkeld die verschillende achtergronden combineert. Ik werk met de cup die vacuüm trekt op je huid en ik ga voelen naar de verklevingen en opgehoopte afvalstoffen, deze afvalstoffen zijn ontstaan door verkeerde voedingsstoffen en het negeren van klachten en kwalen die in het lichaam aanwezig zijn. Sommige willen alleen billen en benen, andere het gehele lichaam, In het gehele lichaam zitten afvalstoffen en ophopingen die verstoringen veroorzaken.

Ik geloof er in dat ziek zijn een teveel aan afvalstoffen in ons lichaam is. Als je deze weghaalt, het lichaam vrijheid krijgt, gezonder wordt op alle niveaus, huid gaat stralen (en strakker wordt) alles gaat stromen en je echt letterlijk en figuurlijk anders in je vel komt. 

mirella-54
cup 20

Wat is ziekte?

Afvalstoffen opstapelingen in het lichaam.

Ziektes en blokkades ontstaan door verkeerde voeding, emoties, trauma’s,  E-nummers, plastic, bindmiddelen, kleur-geur-smaakstoffen, luchtvervuiling, cosmetica, reinigingsmiddelen, haarproducten, medicatie, alcohol, roken-drugs, en de lijst in nog veel langer.

Als je weet wat ziektes, blokkades en verkleving ophopingen zijn dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

Dan helpt energetisch cupping, detoxen en overgaven. De juiste behandeling geheel op jou afgestemd is van belang om het gewenste resultaat te behalen, ik werk met de chinezen geneeswijzen die valt onder de natuurgeneeskunde. 

Pakketten

Cuppen 60 minuten €75,-

Deze cupping is voor hen die al eerder voor een cupping behandeling bij Mana zijn geweest

Cuppen incl. diagnose 90 minuten €100,-

Deze cupping is voor hen die voor de eerste keer bij Mana-Begeleiding gecupt worden.

Retraite Cupping 150 minuten €165,-

Deze cupping zegt het al! De retraite cupping is met een fijn kruiden voetbad, kaarten dek legging en incl. 60 minuten Mana massage.

Mana Begeleiding draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders