Neuro Coaching - Mana Begeleiding

Met Mana

Neuro Coaching

Voor wie kan ik iets betekenen

 

In mijn praktijk werk ik graag met mensen die bereid zijn op een andere manier naar hun klachten te kijken. Ik help je om te zoeken naar de diepere oorzaak achter je klacht of deze nu lichamelijk of psychisch is. Samen gaan we de diepte in, waarbij jij het tempo bepaalt. Ik zal je helpen en aanmoedigen om buiten je comfortzone te gaan maar jij bent leidend en geeft de grenzen aan. Samen gaan we werken aan jouw herstel zodat jij dichter bij jezelf en je gevoel komt en weer stralend in het leven zal staan.

 
Het traject beschikt over 8 coaching sessie, zowel in de praktijk als wandel coaching.
Intake geheel GRATIS.

Voelen en Gevoel

Terwijl je altijd het gevoel had dat je klachten te diep zaten en niets hielp, leer je nu de taal van je lichaam steeds beter te begrijpen. Je voelt hoe je eindelijk meer grip krijgt op de klachten in je leven. Je zal merken dat tijdens een behandeling veel in gang wordt gezet. De verwachten resultaten zijn o.a.:

Behandelingen

Omdat geen mens hetzelfde is en geen mens hetzelfde reageert, bied ik in mijn praktijk verschillende behandelingen aan. Voordeel hiervan is dat er altijd een behandeling is die jou het meeste aanspreekt en die op dat moment het meest geschikt is voor jou. Tijdens de intake bespreken we jouw hulpvraag en stemmen de behandeling daarop af. In een sessie zal ik altijd meerdere technieken met elkaar combineren zodat er een unieke behandeling op maat voor jou ontstaat. Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde.

Energetische behandeling.

Energetische behandeling is een diepgaande combinatie-behandeling waarbij je intensief met je eigen proces aan de slag gaat. Uitermate geschikt bij hardnekkige klachten of langdurige gevoelens van somberheid, minderwaardigheid etc. Een energetische behandeling vraagt de moed om je eigen pijn te erkennen en hiermee aan de slag te gaan. Natuurlijk help ik je hierbij op mijn eigen nuchtere en liefdevolle wijze, zodat diepe blokkades effectief opgelost kunnen worden.

8 coaching sessies

We voelen samen naar een behandeling waarmee we jouw doel of doelen gaan bereiken.

Beleving

Focus op de innerlijke beleving en relatie tussen gevoel en beleving

Proces

Je leert technieken om de hardnekkige klachten of langdurige gevoelens van somberheid en minderwaardigheid aan te gaan.

Bron: NLP Master opleiding 2020
Brain Balance niveau 1

Mirella vertelt.

Je ervaart veel onrust, voelt je continue gespannen. Je staat op scherp, vliegt van het een naar het ander en komt steeds tijd tekort. Voor je het weet val je weer uit tegen de kinderen en daar heb je dan weer een schuldgevoel over.

Je bent moe van alle ballen hoog houden…..

Het is hoog tijd voor een moment helemaal voor jezelf.
Tijd om je op te laden, te ontspannen en nieuwe energie op te doen.
Tijd voor een ontspannende neuro coaching.

Tijdens de coaching herstel ik balans, reduceer het stressniveau en vullen we jouw energie weer aan. In deze behandeling combineer ik gevoel met voelen zodat je ontspanning nog dieper is en langer doorwerkt. Ook krijg je van mij inzicht en advies over een beter energiemanagement.

Ontspannen en vol energie stap je de deur weer uit. Je komt weer in de flow en straalt dit uit naar de mensen om je heen, waardoor alles veel gemakkelijker zal verlopen.

Ik geef je tips en oefeningen mee zodat je deze ontspanning thuis kunt herhalen.

 

Voor wie is de neuro coaching geschikt?

mirella-63-min

Start hier met jouw Neuro Coaching

Ervaar onder mijn begeleiding een coaching die jouw leven veranderd. 

Bij goed weer heeft u de keuze om voor een wandel coaching te gaan in het bijgelegen Diepsmeerpark in Oudkarspel met een heerlijk koffie-thee of water To go.

 

GRATIS intake 8 coaching sessies
van 1.5 uur €875 ,-

Incl. BTW, Totaal 8 coaching sessies.

Heb je nog een andere vraag?

Mana Begeleiding draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders